Sivut

lauantai 14. toukokuuta 2011

Tassuongelmia

Hukan etutassut vaivaavat :(. Tassut alkoivat kipeytyä jokin aikaa sitten, kun poika innostui kaivamaan myyriä pihalla ja kaivuusession jälkeen Hukkis ontui hieman kävellessään. Jalat näyttivät vaivaavan ajoittain talvellakin pakkasen ollessa kovempaa, joten varasin Hukalle pari päivää sitten lääkäriajan ensi tiistaiksi, jotta jalat saadaan tutkittua. Eilen pyysin vielä reseptin Rimadyliä (koirien kipulääke) viikonloppua varten. Lääkkeet tuli onneksi haettua eilen: iltapissille mennessään Hukkis loikkasi etuoven kaksi porrasta alas ja satutti oikean etujalkansa niin, ettei nyt juuri kärsi varata siihen kävellessään, vaan koettaa parhaansa mukaan nilkuttaa kolmella tassulla :(.

Nyt sitten siis otetaan särkylääkkeen voimalla rauhallisesti pari päivää ja toivotaan, että syy löytyy tiistaina (eikä ole mitään kovin vakavaa). Hukka nukkuu rauhallisesti, joten jalkaa ei näytä ainakaan pahasti särkevän levossa, onneksi.

2 kommenttia:

MLa kirjoitti...

Höh! Toivottavasti tassuihin ei ole käynyt suurta vahinkoa.

Paula kirjoitti...

Parin päivän lepo (lyhyet lenkit ja kaivuukielto) ja särkylääkkeet ovat auttaneet ja tänään Hukka on kävellyt jo lähes normaalisti :). Toivottavasti syy ongelmiin selviää huomenna; itse luulen, että pojan rannenivelissä voi olla kulumaa tms., mutta saas nähdä... Pikkuisen huolestuttaa.